Servicii

servicii_01_largeAmbalare impecabila

Fie ca alegeti hartia personalizata AZAY ( imaculata si pretioasa ) ori optati pentru un ambalaj clasic, intotdeauna cadoul dumneavoastra va fi impachetat Impecabil! Elegant sau informal, masculin, pentru copii sau foarte feminin, oricare dintre alegeri ne permite sa fim creativi si sa va surprindem cu detaliile care ne-au adus reputatia de Maestrii ai Cadourilor Rafinate!

servicii_03_largeFelicitari & flori & sampanie

Cadoul pe care va doriti sa il oferiti va fi intotdeauna memorabil daca el va fi insotit de o felicitare eleganta si rafinata– pe care o oferim gratuit tuturor clientilor nostri indiferent de valoarea cumparaturilor- ori de un buchet de flori sau o sticla de sampanie! Ne vom ocupa ca acestea sa intregeasca darul pe care il faceti si sa il puna in valoare

servicii_04_largePersonalizarea pieselor

Aproape orice piesa din cristal, portelan sau argint aflata in magazinul AZAY poate fi personalizata. Fie ca este vorba despre un nume, un mesaj, o monograma sau o poezie de dragoste mesajele dumneavoastra pot fi gravate, pictate, imprimate sau embosate pe piesele alese, in cel mai scurt timp posibil.

servicii_05_largePrivate shopping

Avem o experienta de peste 5 ani in organizarea de sesiuni de cumparaturi private, departe de ochii indiscreti. Doar solicitati acest lucru consilierilor nostri si vor sti cum sa transforme experienta dumneavoastra intr-un moment placut, discret, elegant si confidential . NU ezitati sa solicitati consilierilor nostri de vanzari o sesiune de private shopping!

 

servicii_06_largeConsultanta gratuita

Echipa noastra de consilieri de vanzari precum si designerul de interior aflat aproape parmanent in magazin va stau la dispozitie pentru propuneri si sfaturi in alegerea, oferirea, personalizarea, intregirea colectiilor, impachetarea sau transportul produselor alese din magazinul AZAY. De asemenea nu ezitati sa le solicitati informatii tehnice asupra materialelor din care sunt realizate fiecare piesa, atuurile fiecarei marci, modalitatile de pastrare si ingrijire a pieselor din portelan, cristal argint sau piele, detalii despre performantele si specificitatea fiecarei piese.

 

servicii_07_largePrevizualizare in propria locatie

Cand nu sunteti sigur daca piesa aleasa este cea mai potrivita alegere pentru interiorul sau biroul dumneavoastra ori daca doriti sa verificati armonizarea acesteia cu alte piese va oferim cu placere posibilitatea previzualizarii piesei in propriul dumneavoastra ambient. Ea este transportata, asezata si lasata in custodia dumneavoastra o perioada scurta de timp. Veti sti atunci daca este ceea ce va doriti si va completeaza fericit mediul .

Picture 092LISTA DE CASATORIE

Deschidem, administram si gestionam Liste de Casatorie sau Liste de cadouri private sau de companie. Modalitatile de deschidere, vizualizare, primire a informatiilor, impachetare si livrarea a pieselor sunt cu usurinta adaptate cererilor, personalizate in functie de solicitari si va sunt oferite de catre consilierii nostri de vanzari . De la consiliere in intocmirea unei liste, trecand prin gestionarea si completarea listei si pana la livrarea catre miri si trimiterea multumirilor celor care au folosit-o pentru evenimentul dumneavoastra, toate serviciile sunt oferite GRATUIT.

 

 

servicii_09_largeGift & voucher

Un GIFT CARD sau un VOUCHER cu valabilitate extinsa, cu o reducere sau o valoarea aleasa de dumneavoastra, spre a fi utilizata in magazinul AZAY asa cum isi doreste, este un cadou splendid pentru orice doamna sau domn care apreciaza produsele unice, valoaroase si rafinate aflate in colectiile de portelan, cristal, argint sau piele ale magazinului AZAY

 

servicii_10_largeProgram in weekend

Daca programul nu va permite sa ajungeti la magazin in fiecare zi de Luni pana Vineri intre 10 si 20 sau Sambata intre 11 si 18 trebuie doar sa solicitati un program extins iar noi va vom intampina cu drag in oricare dintre zilele libere, in weekend sau la ore inaintate.

 

 

 

servicii_11_largeVanzare la bucata

Fiecare piesa din portelan, cristal, argint sau piele din boutique-ul AZAY poate fi achizitionata la bucata, neexistind obligativitatea cumpararii unui set de 4, 6, 12 sau 24 piese. De asemenea consilierii nostri de vanzari va stau la dispozitie cu informatii despre completarile pe care le puteti face pieselor daja aflate in proprietatea dumneavoastra sau despre asocierile fericite cu piese noi.

 

 

 

 

servicii_12_largeInlocuirea pieselor

Pentru piesele aflate in productie sau pentru cele care se produc in mod constant apartinand oricaruia dintre marcile pe care le reprezentam in Romania putem solicita reproducerea piesei/ partilor componente ale unui ansamblu, daca acestea s-au pierdut, deteriorat sau distrus. Nu ezitati sa solicitati de asemenea completarea seturilor mai vechi pentru ca majoritatea marcilor isi pastreaza in arhive si pot reproduce inclusiv piese cu o varsta mai mare de 100 de ani.

 

servicii_13_largePiese care spun povesti

Fiecare piesa din portelan, cristal, argint sau piele care este achizitionata din magazinul AZAY are in spate o poveste reala, unica si foarte speciala! Aceasta, impreuna cu date despre marca, tehnica de realizare, garantie, modalitati de folosire, pastrare si curatare, posibilitati de returnare, inlocuire sau personalizare va vor fi oferite de catre consilierii nostri de vanzari spre a evidentia valoarea istorica, artistica, de patrimoniu sau de design a fiecarei piese AZAY.

 

 

 

servicii_14_largeDesigner de interior la dispozitie

Suntem onorati sa colaboram si suntem bucurosi sa va punem la dispozitie serviciile celebrei IRINA SOLOMON, admirabil artist al interioarelor, designer, artist decorator si scenograf care va va sprijini in alegerea celor mai bune solutii de decorare cu piese din Cristal, Portelan, Argint sau Piele aflate in colectiile de produse AZAY.

 

 

 

 

servicii_16_largeDESIGNERS CORNER

Cu designerii de interior si arhitectii specializati in amenajari interioare dezvoltam parteneriate si colaborari punctuale si croite pe necesitatile fiecarui proiect aflat in diferite faze de amenajare, fie ele publice sau private. Pentru personalizarea conditiilor de parteneriat si grila de comisionare designerii, arhitectii si decoratorii se pot adresa direct managerului de magazin la office@azay.ro.