Woman’s Golf Day 2017 – Trofee realizate de AZAY

Trofee Golf Woman's Day 2017 Life.ro si AZAY

Trofee Golf Woman’s Day 2017 Life.ro si AZAY

Ce m-a învăţat golful şi de ce îmi place Women’s Golf Day – Inspire Action

Când ai la dispoziţie pădurea, verdeaţa, câmpul, cerul, aerul, iar tu, tot ce ai de făcut (dar nu-i puţin!), este să le măsori pe toate cu crosa şi mingea, cu pasul şi cu gândurile tale, atunci cred că acest sport nu are rival.

Doamnele au înţeles aceste lucruri şi au mărit rândurile asociaţiilor de golf, între care se află şi Romanian Golf Association. Ele joacă în prezent alături de bărbaţi în competiţii şi nu numai.

Woman's Golf Day 2017 Life.ro si AZAY LS2

A doua ediţie Women’s Golf Day, aşadar, o iniţiativă care vine din  Statele Unite şi care a prins în toată lumea. Este o zi în care socializăm (da, îmi place acest cuvânt şi cred că el are dreptul de a-şi schimba definiţia căpătată pe vremea comuniştilor când însemna „trecerea în proprietatea statului a bunurilor din proprietatea privată”), ne împrietenim şi ne dedicăm câteva ore pe terenul de golf. Este un sport care se practică cu stil şi eleganţă. Sunt foarte puţine sporturi cărora li se potrivesc aceste două atribute!

Sub mesajul „Inspire Action”, Women’s Golf Day este un evenimentul care pune accentul pe relaxare şi este dedicat atât femeilor iubitoare de golf cât şi celor care îşi doresc să fie iniţiate în acest domeniu.

În România, cea de-a doua ediţie Women’s Golf Day este organizată de echipa LIFE.ro la Stejarii Driving Range, cu sprijinul Romanian Golf Association, AZAY şi al Cătălinei Jigman, LadyCaptain, Lighthouse Golf.

Preluare articol din site-ul LIFE.ro, scris de Cristina Stanciulescu

Video aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *