Un AZAY din Fructul Pasiunii!

Unul dintre cele mai dulci si dragi proiecte AZAY a capatat in aceasta luna contur! Recunoscut si apreciat drept cel mai bun restaurant cu specific italian din Bucuresti, Isoletta, a creat si introdus in noul sau meniu, DESERTUL AZAY! Un desert fin si surprinzator a carui atingere finala de topping din fructul pasiunii este asemenea unei bijuterii ce innobileaza o diafana rochie din matase: alb si auriu, asemeni identitatii vizuale a brandului AZAY dar mai ales alb si auriu asemeni celei mai feminine si fragile asocieri cromatice din toate timpurile. Frunze de menta proaspata rasfata delicioasa noastra semnatura gourmet.

Si pentru ca excelenta sta in detalii, DESERTUL AZAY va fi servit exclusiv in farfurii din portelan englezesc apartinand uneia dintre cele mai rafinate si elegante colectii WEDGWOOD din toate timpurile: RENAISSANCE GOLD , o interpretare contemporana a motivelor decorative neo- clasice utilizate de designerul si arhitectul Robert Adam . Albastrul cobalt, regal si intens este pus in valoare de bordura din aur pur, o delicata ghirlanda din frunze de laur ce inchide si pastreaza laolalta elegantele medalioane, interpretari epurate ale clasicelor camee WEDGWOOD. Cereti desertul AZAY la Isoletta (www.isoletta.ro)! Curiozitatea va va fi rasplatita cu un rasfat gourmet fin si memorabil!

Picture 024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *