Set ceai, din porțelan – răsfăț englezesc

Un set ceai elegant, din porțelan, îți poate transforma pauzele din timpul zilei în momente reale de răsfăț englezesc. Nu degeaba five o’clock tea este un obicei britanic, respectat și de capetele regale, dar și de oamenii fără sânge albastru.

O întâlnire la ceai, veritabilă, presupune un adevărat ritual, la care sunt obligatorii: un set ceai (și cafea) cu ceainic și zaharniță, ceaiuri de calitate (sau cafea pentru cei care nu preferă ceaiurile) și prăjiturele micuțe, de tipul cupcakes, sau biscuiți crocanți, aromați.

set ceai
set ceai

Așadar, dacă și tu ai în plan o petrecere cu ceai, la care să-ți inviți prietenele cele mai bune și nu numai, găsești în magazinul nostru tot ce ai nevoie pentru a transforma întâlnirea într-un adevărat eveniment social, de mare clasă. Cu atât mai mult cu cât zilele călduroase sunt din ce în ce mai dese, poți profita de grădina casei sau de balconul tău, pentru a le transforma în petreceri pentru ceaiul de la ora 5.

Set ceai sau cafea din porțelan. Vezi colecțiile anului 2019

„Flower Deco” reprezintă îmbinarea perfectă între formele geometrice și florile tridimensionale, albe, pe fundal roșu, care accentuează eleganța și atemporalitatea stilului deco.

Colecția „Santa Rosalia” este, de asemenea, foarte colorată, însă pune accentul mai ales pe figurile alegorice, inspirate de legendele și poveștile populare siciliene, din regiunea omonimă – Santa Rosalia.

Colecția „Colore” se remarcă prin culori vesele și vibrante, pentru diminețile în care vrei să te încarci cu voie bună și să îți colorezi ziua.

Colecția de porțelanuri „Eté Savage” se remarcă printr-o explozie de culori solare, portocaliu, galben, verde-crud, bleu-ciel, având ca lait-motiv leopardul. Această colecție este o călătorie în lumea junglei, în lumea colorată și sălbatică a Regelui Leopard.

„Tropical Classic” este colecția care amintește de peisajul tropical al ținuturilor coloniale, fascinante și bogate, precum și de aventurile lui Corto Maltese, marinar renumit pentru expedițiile sale, în Mările din Sud. Designul acestei colecții se bazează, în principal, pe contrastul dintre fundalul negru și elementele descriptive în culori precum verde, alb, roșu.

 • Ceainic colectia Flower Deco

  350lei
  Adaugă în coș
 • Ceainic colectia Tropical

  335lei
  Citește mai mult
 • Set 2 cesti ceai colectia Jungle Coco

  199lei
  Citește mai mult
 • Set 2 cesti ceai colectia Rosalia

  235lei
  Citește mai mult
 • Zaharnita colectia Rosalia

  105lei
  Citește mai mult

Pentru mai multe obiecte și decorațiuni, nu ezitați să vizitați magazinul online, la secțiunile dedicate. De asemenea, vă așteptăm cu noutăți și idei speciale de cadouri și ornamente pentru casă, pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *