Mese de sărbătoare, de inspirație regală

Cu ajutorul unor servicii de masă bine alese sau a unor accesorii pentru masa de sărbătoare, vei transforma orice prânz într-unul demn de capetele încoronate.

Sărbătoarea Paștelui se apropie, așadar este timpul să ne gândim la răsfățul cu care ne vom întâmpina invitații. Organizarea unei mese cu adevărat deosebite este o artă. Aceasta presupune multă creativitate, imaginație , dar și alegerea unor accesorii sofisticate, pentru servirea mesei, care să pună preparatele în valoare.

servicii de masă

Universul Azay îți pune la dispoziție o gamă variată de obiecte pentru servirea mesei, din porțelan, cristal și argintate pentru a transforma prânzul de sărbătoare într-un răsfăț regal.

Servicii de masă din porțelan

Porțelanul este printre cele mai apreciate materiale pentru veselă. Este un material rezistent, dar în același timp delicat. La noi găsești obiecte de porțelan cu motive inspirate de natură, motive geometrice, toate de un rafinament de neegalat. Și nici nu se poate altfel, având în vedere că sunt creații ale designerilor iubiți și apreciați de casele regale, așa cum este și cea britanică. Iată câteva exemple de porțelanuri fine, cu care poți transforma masa de Paște într-un prânz regesc. Îți poți crea propriul serviciu de masă, alegând elemente individuale.

Cristal prețios, pentru mese glam

Unei mese festive nu-i pot lipsi paharele de cristal și alte accesorii care să ofere cinei sau prânzului eleganța dorită. Iată ce obiecte minunate din cristal poți așeza și tu pe masa de Paște de anul ăsta:

Accesorii argintate pentru servirea mesei

Coșuri de pâine, tăvi, inele pentru servețele, suporturi etc. – tot ce ai nevoie pentru a completa imaginea unei mese aranjate până la cel mai mic detaliu.

Vezi mai multe produse pentru servirea mesei, din porțelan, cristal sau argintate în magazinul nostru online.

De ce să alegi cadouri și decorațiuni de la noi?

Pentru că:

  • ai garanția lucrurilor de calitate superioară.
  • fiecare cadou de la noi este o amintire pentru totdeauna.
  • îți oferim consultanță și te ajutăm să faci cele mai bune alegeri.
  • îți punem la dispoziție un portofoliu select de producători premium de cristal și porțelan, furnizori ai Caselor Regale din întreaga lume.
  • atenția noastră asupra ambalării impecabile a fiecărui cadou, precum și livrarea către destinatar, în condiții optime, intră fără îndoială în categoria serviciilor premium oferite clienților noștri.

Pentru mai multe obiecte și decorațiuni, nu ezita să ne vizitezi magazinul online, la secțiunile dedicate. De asemenea, te așteptăm cu noutăți și idei speciale de cadouri și ornamente pentru casă, pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *