Revelion 2018 în străluciri de cristal

Petrecerea de Revelion 2018 este cel mai așteptat moment al finalului de an. De aceea, merită să pregătim o petrecere elegantă și sofisticată, care să ne facă trecerea în noul an cu zâmbetul pe buze și satisfacție în suflet.

revelion 2018

Noi ne-am gândit la câteva elemente pe care le considerăm importante pentru reușita unui Revelion 2018 de neuitat, prin care vă veți surprinde prietenii. Paharele și accesoriile din cristal – ele vor transforma evenimentul într-unul elegant și de lux, desigur. Nimic nu se compară cu clinchetul paharelor din cristal pur, când se ciocnește o băutură fină.

Pentru masa de Revelion, alegeți lumânări în suport de cristal, alături de veselă de porțelan și accesorii argintate, pentru un aspect elegant și glam.

În rest, mai trebuie să alegeți, din timp, muzica potrivită și alte accesorii pe care le considerați potrivite pentru petrecerea voastră sofisticată. De asemenea, puteți alege să serviți mâncarea și desertul sub formă de bufet suedez și să pregătiți un loc special unde toate băuturile vor fi la îndemâna invitaților, pentru ca fiecare să se servească cu ce dorește. Desigur, vă puteți gândi și la o tematică, dacă considerați că și invitații vor aprecia acest lucru: de exemplu o petrecere retro.

Nu vă mai rămâne decât să petreceți clipe minunate alături de prieteni și să vă bucurați de reușita unei petreceri care nu va fi uitată prea curând.

Pentru mai multă inspirație, urmărește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *