July Sale! Lasă-te surprins de oferte cât vezi cu ochii

În iulie, ai între 25 și 30% reducere la zeci de produse de colecție, doar la Azay. Între planurile de concediu și evenimentele la care trebuie să participi, abia îți mai rămâne timp să te gândești și la cadourile pe care le ai de făcut. Așadar, îți venim în ajutor cu super-reduceri la colecții pregistioase, pe care le găsești doar în Universul Azay: JL Coquet, Wedgwood, Azay Casa, Chinelli, Valenti, Vera Wang, Arthur Price, Royal Doulton si Waterford, Mario Cioni si Salviati. Reducerile sunt valabile doar pentru comenzile efectuate pe site, la produse din stoc.
Comandă ce îți place, iar noi ne vom ocupa de ambalarea și trimiterea cadoului. Simplu, fără bătăi de cap și cu economii substanțiale. Dacă ceva îți face cu ochiul, profită de reducerile lunii iulie pentru a te răsfăța cu obiecte unicate.

25% reducere la colecția JL Coquet

Fără niciun compromis, JL Coquet produce porțelan fabricat și decorat numai în regiunea Limoges, Franța. Pasta este obținută din combinarea a trei elemente: nisip, feldspar și caolin, ultimul dintre ele oferind porțelanului strălucirea suprafeței. Obiectele JL COQUET nu îmbatrânesc. Valoare lor crește odată cu trecerea anilor.

25% reducere la colecția WEDGWOOD

Când spui WEDGWOOD, spui autenticitate, excelență, elitism și inovatie neintreruptă din 1759 până azi și mai ales spui marca britanică de porțelan cea mai apreciată peste tot in lume. Emblematica marcă de lux, WEDGWOOD înseamnă azi porțelan englezesc celebru și prețios prin tradiție, prin calitati, prin puterea cu care a introdus un material (Jasper-ul), un stil (Wedgwood) și o culoare (Blue Wedgwood) în istoria designului.

25% reducere la colecția royal albert

Romantic, exuberant, delicat, feminin, floral – acestea sunt cuvintele care definesc de 116 ani ROYAL ALBERT, marca ce interpretează creativ și inspirațional florile și mai ales trandafirul, floarea națională a britanicilor. A devenit marca emblemă pentru English Country Garden, cel mai elegant, popular și admirat stil britanic, atât de iubit din epoca Victoriană până astăzi.

25% reducere la colecțiile: Azay Casa, Chinelli, Valenti, vera Wang, Wedgwood si Arthur Price argintate

Piese elegante și inspirate, cadourile de la AZAY CASA, fie că sunt pentru o persoană dragă sau pentru propriul dumneavoastră comfort, pentru o nuntă, pentru un botez ori pentru a celebra prietenia, respectul sau dragostea, sunt realizate de către artizani britanici, francezi și italieni cu infinită grijă pentru detaliu și autenticitate.

ARTHUR PRICE este o prestigioasă afacere de familie ce continuă de peste 100 de ani, aflându-se astăzi la a patra generaţie care produce neîntrerupt în fabrica inițială din Sheffield – Marea Britanie. O istorie care se desfăşoară între momentul în care compania a furnizat tacâmurile pentru vasul Titanic, în 1912, până la cele destinate primului avion supersonic Concorde, în 1976.

CHINELLI este o marca istorică și un lider printre companiile italiene producătoare de cadouri și obiecte decorative, oferindu-le un stil inconfundabil: eleganța rafinată a unui obiect argintat, care va lumina și însufleți casa. De peste 40 de ani, Chinelli produce obiecte decorative sau accesorii pentru casa deosebite.

VALENTI înseamnă  creații argintate rafinate cu design clasic italian , în combinații elegante sau îndrăznețe cu cristal, piele sau lemn de esență nobilă, care prind viață în mâinile artizanilor talentați. Adevărate obiecte de artă decorativă contemporană, au imensa versatilitate de a se potrivi tuturor stilurilor de amenajări interioare.

VERA WANG și-a extins influența asupra dragostei prin farmecul ei, combinând tradiția cu stilul contemporan. Suporturi romantice pentru lumânări și rame foto frumos finisate, completează cutii de bijuterii, inele de șervet si deosebitele pahare de șampanie – toate prezentate în cutii personalizate de cadouri, gata să fie oferite persoanelor dragi.

WEDGWOOD argintate – de la tacamuri argintate și colecții ample de cadouri, marca Wedgwood pune în valoare formele, materialele și tehnicile folosite pentru a produce cele mai deosebite piese care îți vor completa armonios casa.

25% reducere la colecțiile royal dulton și waterford

ROYAL DULTON este un important furnizor de produse de lux pentru casă, contribuind la stilul de viață al admiratorilor și colecționarilor de frumos din întreaga lume. Royal Doulton aparține grupului de mărci WWRD: Waterford, Wedgwood, Royal Doulton, Royal Albert și Johnson Brothers. Compania are un istoric de peste 250 de ani.

Când istoria și tradiția în manufacturarea cristalului datează din 1783, când piesele sunt alese să decoreze Westminster Abbey, iar la Buckingham Palace paharele, vazele și decorațiunile din cristal sunt WATERFORD, știi că orice piesă care poartă această semnătură sunt adevarate declarații de eleganță princiară, sculptate în prețiosul cristal iralndez.

30% reducere la colecția mario cioni

Atentia pentru detaliu este primordială la MARIO CIONI și aceasta se regăsește în construcția fiecărui obiect de cristal. Procedeele tradiționale de fabricație nu au fost înlocuite de tehnologia modernă, asigurându-se, astfel, unicitatea fiecărei piese.

Pentru mai multe obiecte și decorațiuni, nu ezita să ne vizitezi magazinul online, la secțiunile dedicate. De asemenea, te așteptăm cu noutăți și idei speciale de cadouri și ornamente pentru casă, pe pagina de facebook.

Azay – Gifts for a lifetime!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *