Portmeirion în Universul Azay

Portmeirion este un brand de tradiție, fondat în anul 1960 de către designerul de obiecte din porțelan, Susan Williams-Ellis, și soțul ei Euan Cooper-Willis. Dincolo de aspectul minunat al produselor marca Portmeirion, se observă și o grijă a designerului de a crea obiecte nu doar frumoase, ci și foarte practice, perfecte pentru a înfrumuseța casele celor care iubesc arta în toate formele ei.

Colecțiile Morris&Co.” și Chelsea” sunt printre emblemele acestui brand englezesc de tradiție, îmbinând culori vibrante și motive inspirate de natură cu formele delicate ale produselor.

Colecția Morris&Co. este lucrată și pictată manual, în porțelan fin Bone China, cu modele clasice și contemporane. Sofisticată și elegantă, este un cadou perfect pentru aniversări și alte ocazii speciale.

Colecția “Chelsea” este lucrată și pictată manual, în porțelan fin, cu modele inspirate din natură. Este o colecție enigmatică și strălucitoare, cu detalii din aur de 22 de carate. Aceasta este un cadou perfect pentru aniversări și alte ocazii speciale.

Colectia “Chelsea Gold Leaf” este lucrată și lustruită manual, cu modele de inspirație florală. Este o colecție enigmatică și strălucitoare, cu detalii din aur de 22 de carate.

Colectia “Botanic Garden” este lucrată și lustruită manual, cu modele clasice și contemporane. Sofisticate și elegante, produsele din această colecție sunt un cadou perfect pentru aniversări și alte ocazii speciale.

Descoperă toate colecțiile Portmeirion în magazinul Azay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *