Porțelanuri fine, marca Portmeirion. Vezi cele mai noi colecții

Portmeirion este un brand de tradiție, fondat în anul 1960 de către designerul de obiecte din porțelan, Susan Williams-Ellis, și soțul ei Euan Cooper-Willis. Dincolo de aspectul minunat al produselor marca Portmeirion, se observă și o grijă a designerului de a crea obiecte nu doar frumoase, ci și foarte practice, perfecte pentru a înfrumuseța casele celor care iubesc arta în toate formele ei.

Modele vibrante – colecțiile „Morris&Co.” și „Chelsea” sunt printre emblemele acestui brand englezesc de tradiție, îmbinând culori vibrante și motive inspirate de natură cu formele delicate ale produselor.

Colecția Morris&Co. este lucrată și pictată manual, în porțelan fin Bone China, cu modele clasice și contemporane. Sofisticată și elegantă, este un cadou perfect pentru aniversări și alte ocazii speciale.

Colectia “Chelsea” este lucrată și pictată manual, în porțelan fin, cu modele inspirate din natură. Este o colecție enigmatică și strălucitoare, cu detalii din aur de 22 de carate. Aceasta este un cadou perfect pentru aniversări și alte ocazii speciale.

Colecții rafinate, modele clasice – bucură-te de noile colecții „Serendipity (Gold&Platinium)”

Delicat lucrate, de un rafinament greu de egalat, produsele din colecțiile Serendipity Gold și Serendipity Platinium, by Portmeirion, celebrează stilul clasic și eclectic englezesc. Fiecare piesă este lucrată manual, cu o grijă deosebită pentru detalii, lucru care se reflectă în calitatea produsului final.

Colecțiile Serendipity nu ar trebui să lipsească din casa celor pasionați de stilul clasic, simplu, dar foarte elegant.

Dacă dorești să trimiți un cadou, noi ți-l vom împacheta într-un ambalaj elegant și-l vom livra direct la adresa pe care ne-o transmiți. Este ușor să faci o bucurie și să impresionezi cu un dar cu totul special, chiar și atunci când ești departe.

Azay – Gifts for a lifetime!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *