Valori

Frumusete

In domeniul nostru de activitate, frumusetea este prezenta peste tot: in povestea obiectelor, in designul acestora, in emotia pe care o creeaza. Credem, asadar, intr-o estetica a cotidianului, o viata traita armonios, inconjurati fiind de oameni buni si obiecte frumoase.

Autenticitate

Brandurile pe care le reprezentam in Romania au aceasta calitate exceptionala – autenticitatea. Fondatorii lor au creat obiecte originale, iar serviciile prin intermediul carora le-au facut cunoscute in toata lumea s-au ridicat la rang de arta.

Integritate

In relatiile cu partenerii si clientii nostri urmarim onestitatea si un comportament etic, bazat pe respect si corectitudine.

Profesionalism

Suntem pasionati de domeniul nostru de activitate si am format o echipa de specialisti, care ofera un cadru de business corect si echilibrat.

Adaptabilitate

Pentru ca am invatat, de-a lungul timpului, ca fiecare persoana are un set propriu de cunostinte si valori, ne adaptam dorintelor fiecarui client, incercand sa gasim cele mai bune solutii la cerintele sale.

Traditia

Apreciem continuitatea si tenacitatea cu care creatorii brandurilor noastre si cei care i-au succedat au pastrat identitatea si au dezvoltat unitar si coerent fiecare marca. In spiritul acestei idei, investim timp si energie in construirea de legaturi trainice si durabile cu partenerii si clientii nostrii.