Inspiratie

Ne inspira frumusetea, eleganta, rafinamentul, traditia, devotamentul, perseverenta si acel strop de magie al tututor oamenilor implicati in crearea obiectelor care se afla in portofoliul nostru.

Obiectele-povesti aduc vietii noastre elemente de unicitate, ne fac sa devenim constienti de valoarea vechilor manufacturi, de cei care au creat forme incredibile din aurul alb, asa cum era denumit portelanul.

Creatorii acestor branduri au investit ani de zile in incercarile de a obtine forme pure, estetice, care au atras atentia regalitatilor din secolul al XVIII-lea pana in prezent. Ei si-au dorit, probabil, un cotidian estetic, in care sa fim inconjurati de obiecte vibrante, in jurul carora sa ne tesem propria poveste de viata.

Talentul lor artizanal a creat valoare si armonie care, peste 250 de ani, sunt prezente in spatiile noastre intime, in case, si in momentele in care ne bucuram de prezenta oamenilor care conteaza pentru noi.

Acesti artizani-alchimisti au iubit portelanul, cristalul, jasper-ul, aurul si argintul, reusind sa creeze, cu inspiratie, emotie si continuitate.