CSR

Suntem profund impresionati de eforturile si daruirea unor OAMENI. Nu sunt cunoscuti, nici celebritati, nici lideri de opinie…sunt doar ingerii pazitori ar unor fiinte mai putin norocoase. Proiectele acestor oameni hotarati sa schimbe destine sunt cele pe care le sprijinim.”

Copiii din Glodeanu – Judetul Buzau
Totul a inceput cu un reportaj TV despre copiii din satul Glodeanu , judetul Buzau care au o soarta de neimaginat. Preotul din sat, Parintele Marian Tudor a cerut ajutorul pentru a face o cantina/un centru social pentru cei foarte multi copii nevoiasi. II dam o mana de ajutor de fiecare data cand este nevoie.

“Doamnei L.S.- AZAY

Ma tot gandesc si incerc sa gasesc cuvintele potrivite pe care le-as putea adresa in semn de multumire. Constat insa ca ele nu sunt de ajuns si nu ar putea niciodata inlocui efortul dumneavoastra. Dar recunostinta e fireasca si omeneasca, iar un simplu “Multumesc”, rostit sincer si din tot sufletul ar fi una din caile prin care pot sa-mi exprim bucuria si implinirea ca mi-ati fost alaturi.

Ati reusit sa aduceti un zambet pe fata multor copii din comuna noastra, copii care s-au bucurat enorm pentru fiecare lucru primit. Am invatat de la acestia sa ma bucur de lucrurile marunte. Va multumesc nespus in numele acestor copii si a familiilor lor pentru “mosul”, din acest an, “un mos adevarat, dupa cum au spus copiii”.

in urmatoarele randuri as vrea sa va impartasesc unele “intimplari” din timpul cand am oferit darurile de la dumneavoastra:

Copiii au spus cand au primit cadoul: UAUU!!!!!!!!!

O fetita a intrebat: cat trebuie sa platim pentru atatea, ca-s prea multe sa fie si gratis?

Un baietel voia sa primeasca cizmulite pentru fetite deoarece dorea sa-i faca mamei lui un cadou pentru ca ea a renuntat sa-si cumpere ei incaltaminte luandu-i lui si astfel i-ar face o bucurie (mentionez ca tatal lui este in inchisoare si locuieste doar cu mama).

Cei mai mici, prescolarii au fost nerabdatori sa-si primesca cadoul, fetitele si-au tot invartit rochitele sa vada care sunt mai frumoase.

A doua zi cand au venit la scoala toti s-au imbracat cu lucrurile primite, fetitele au venit in rochite, baietii si-au luat bluzele si aproape toti nu au mai vrut sa poarte papucii vechi( de la second hand cu 3 marimi mai mari).

Educatia este una dintre cele mai de pret valori, pe care omul le dobandeste de-a lungul vietii. Generozitatea se incadreaza si ea in aceeasi lista privilegiata. Este minunat ca inca mai exista persoane, care isi indreapta privirea si spre cei mici, dar cu vise mari.

Sprijinul dumneavoastra, s-a convertit in fericire, motivatie, implinire si nu in ultimul rand, in recunostinta. De aceea, tin sa va multumesc din toata inima pentru faptul ca visele unor copii ca va veni si la ei Mos Craciun intr-o zi nu au stagnat in stadiul incipient si le-am vazut cum, incetul cu incetul, asemenea unor piese de puzzle, prind contur, devenind realitate.”

Cu aleasa pretuire,
Director: Papariga Iulia
Scoala Gimnaziala Nistru- Judetul Maramures

Asociatia “Patrimoniu pentru viitor”
Sprijinim proiectul “Prietenii Muzeelor Minovici” in misiunea de a reintroduce in circuitul cultural al minicipiului Bucuresti Muzeele Minovici prin organizare de evenimente pentru strangerea de fonduri. Cu banii stransi in cadrul evenimentelor s-a reusit repararea acoperisului Muzeului de Arta Feudala . Dintre evenimentele organizate : “Noapte de Sanziene”,- in fiecare an in iunie, eveniement de amploare cu 700-1000 de participant, “Concert Elisabeth Leonskaya” la Ateneul Roman, “Dimineata de toamna la muzeu” , “Hora din livada” etc

Fundatia Scherezade : Sprijinirea priectului de renovare a Centrului de Plasament Pinochio al sectorului 1 Bucuresti – Teledon Bucuresti