Surprizele lunii mai: colecțiile Chelsea Gold Leaf, Botanic Garden și Auris

Luna mai a venit cu multe noutăți în Universul Azay. Vino să te răsfeți cu cele mai noi colecții de pahare și accesorii din cristal, Chelsea Gold Leaf și Botanic Garden, fabricate în Anglia.

Colecția Chelsea Gold Leaf

Colectia “Chelsea Gold Leaf” este lucrată și lustruită manual, cu modele de inspirație florală. Este o colecție enigmatică și strălucitoare, cu detalii din aur de 22 de carate.

Colecția Botanic Garden

Colectia “Botanic Garden” este lucrată și lustruită manual, cu modele clasice și contemporane. Sofisticate și elegante, produsele din această colecție sunt un cadou perfect pentru aniversări și alte ocazii speciale.

Colecția ”Auris”

Colectia “Auris” este modelată și decorată manual, cu modele clasice și contemporane. Sofisticate si elegante, decorate cu cristale Swarovski, produsele din această gamă sunt cadouri perfecte pentru aniversări și alte ocazii speciale.

Calitatea produselor modelate și decorate manual au făcut din fiecare piesă din cristal un mic obiect de artă de care să te bucuri sau pe care să-l oferi ca dar de nuntă, aniversare sau orice alt eveniment important.

Dacă dorești să trimiți un cadou, noi ți-l vom împacheta într-un ambalaj elegant și-l vom livra direct la adresa pe care ne-o transmiți. Este ușor să faci o bucurie și să impresionezi cu un dar cu totul special, chiar și atunci când ești departe.

Azay – Gifts for a lifetime!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *