Decorațiuni interioare: colecții de vis, casă de poveste

În anul 2019, Azay vine cu nenumărate noutăți în materie de decorațiuni interioare, colecții impresionante de porțelan care îți vor transforma casa într-un cadru de poveste.

decorațiuni interioare
decorațiuni interioare

Dacă ești fermecat/ă de revistele de decorațiuni interioare și-ți dorești ca locuința ta să pară ca „scoasă din revistă”, atunci aruncă un ochi peste colecțiile noi, disponibile pe comandă. Îți propunem o colecție de obiecte din porțelan, care se remarcă mai ales prin culori puternice, contrastante și design cu motive inspirate de tot ce are natura mai minunat să ne ofere.

Lasă-te sedus/ă de designul unic al acestor decorațiuni interioare din porțelan delicat și transformă-ți locuința într-o oază paradisică, spațiu al răsfățului și al inspirației de care ai nevoie zi de zi.

Colecții care te vor impresiona, disponibile doar pe comandă

Colecția de porțelanuri „Eté Savage” se remarcă printr-o explozie de culori solare, portocaliu, galben, verde-crud, bleu-ciel, având ca lait-motiv leopardul. Această colecție este o călătorie în lumea junglei, în lumea colorată și sălbatică a Regelui Leopard.

„Tropical Classic” este colecția care amintește de peisajul tropical al ținuturilor coloniale, fascinante și bogate, precum și de aventurile lui Corto Maltese, marinar renumit pentru expedițiile sale, în Mările din Sud. Designul acestei colecții se bazează, în principal, pe contrastul dintre fundalul negru și elementele descriptive în culori precum verde, alb, roșu.

„Flower Deco” reprezintă îmbinarea perfectă între formele geometrice și florile tridimensionale, albe, pe fundal roșu, care accentuează eleganța și atemporalitatea stilului deco.

Colecția „Santa Rosalia” este, de asemenea, foarte colorată, însă pune accentul mai ales pe figurile alegorice, inspirate de legendele și poveștile populare siciliene, din regiunea omonimă – Santa Rosalia.

Colecția „Colore” se remarcă prin culori vesele și vibrante, pentru diminețile în care vrei să te încarci cu voie bună și să îți colorezi ziua.

Iată și câteva exemple din colecțiile mai sus-amintite. Pentru mai multe obiecte din porțelan, nu ezita să consulți site-ul, la secțiunea dedicată, sau să ne contactezi prin email, telefon sau pagina noastră de Facebook..

One thought on “Decorațiuni interioare: colecții de vis, casă de poveste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *