Cadouri pentru nași. Cum să-i impresionezi?

Vine ziua cea mare și sunteți în căutarea unor cadouri pentru nași. Cu siguranță doriți să le oferiți un cadou memorabil, în fond ei sunt părinții voștri spirituali și cei alături de care veți face primii pași în viața de familie.

Pentru că deja presiunea pregătirii pentru evenimentul ce se apropie cu pași repezi v-a secătuit de puteri, Azay vă vine în ajutor cu idei și sugestii de cadouri pentru nași, dintre cele mai variate: obiecte pentru casă, obiecte decorative, obiecte personale, toate creații unice, din materiale prețioase, de o calitate superioară.  Atenția noastră asupra ambalării impecabile a fiecărui cadou, precum și livrarea către destinatar în condiții optime, intră, fără îndoială, în categoria serviciilor premium furnizate clienților noștri.  Vă oferim câteva idei din fiecare categorie, pentru mai multe produse nu ezitați să accesați magazinul online azay.ro. În alegerea celor mai potrivite cadouri pentru nași ne puteti, de asemenea,  contacta telefonic sau pe e-mail pentru oferte personalizate care cu siguranță (vă) vor încanta.

Obiecte pentru casă. Din această categorie avem o varietate foarte mare de produse, de la cești și pahare, carafe, ceainice, până la servicii de masă și platouri.

 

 

Obiecte decorative. Găsiți o multitudine de rame foto, albume foto dar și obiecte decorative precum sfeșnice, vaze, veioze sau ceasuri etc.

 

 

Un cadou pentru fiecare. Desigur că întotdeauna există opțiunea de a face câte un cadou fiecărui naș în parte. Aveți multe produse din care să alegi un cadou perfect pentru nașă și naș. Pentru ea, puteți opta pentru aranjamente florale deosebite sau pentru o cutie de bijuterii.

 

 

Pentru el, puteți opta pentru un pahar de coniac pe suport argintat, un decantor sau o carafă deoebită, ori un set pahare de coniac cu decantor.

 

 

Și pentru că vrem să facem totul perfect, vă anunțăm că putem personaliza cadourile prin gravare, pentru ca surpriza să fie cu adevărat inedită. Ambalarea cadoului e inclusă în preț. Alături de cadou, oferim și o felicitare elegantă și rafinată, indiferent de valoarea cumpărăturilor. Pentru comenzile de peste 500 lei, efectuate în România, transportul este GRATUIT.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *