Decorațiuni și cadouri de Paște. Colecția unicat de la Azay

Azay vă propune, pentru anul 2019, o colecție impresionantă de decorațiuni și cadouri de Paște, ideale pentru a orna masa de sărbătoare sau pentru a fi dăruite celor dragi. Obiecte argintate sau din porțelan fin –  cu siguranță fiecare dintre aceste decorațiuni  vă va fermeca.

În afara decorațiunilor pregătite pentru a vă decora casa de Paște sau pentru a le face cadou, vă propunem și câteva obiecte indispensabile pentru o masă de sărbătoare perfectă: cești din porțelan fin, accesorii argintate, platouri, fructiere sau suporturi pentru desert etc.

decorațiuni de Paște

Decorațiuni de paște din porțelan

Ornamentele din porțelan pe care vi le propunem pentru Paște 2019 sunt decorate în culori vii, cu motive preluate din natură, pictate manual, ce creează o atmosferă de renaștere a simțurilor amorțite în anotimpul rece. Este o rechemare a bucuriei, a fanteziei și a plăcerii de a trăi totul din plin.

De asemenea, puteți opta pentru ouăle de porțelan, în culori puternice (bleumarin, roșu etc.),  așezate într-un suport cu piciorușe, decorat cu accesorii aurii și pietricele. Sunt decorațiuni foarte elegante, speciale prin design, ideale pentru a fi oferite drept cadou.

Decorațiuni de paște argintate

Ornamentele argintate sunt strălucitoare și impun o eleganță specială locului unde sunt amplasate. Pot fi folosite atât ca decorațiuni pentru masa de Paște, cât și pentru a fi dăruite. Cu siguranță, și copiii vor fi încântați de acestea.

Obiecte pentru servirea mesei de Paște

O masă de sărbătoare, mai ales când e vorba de una dintre cele mai importante evenimente ale anului – Paștele -, nu poate fi lipsită de câteva elemente deosebite. Iată ce vă propunem noi pentru un prânz elegant, în ziua de Paște.

Pentru mai multe obiecte și decorațiuni, nu ezitați să vizitați magazinul online, la secțiunile dedicate. De asemenea, vă așteptăm cu noutăți și idei speciale de cadouri și ornamente pentru casă, pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *