Cadouri de nuntă – tot ce îți dorești, pe azay.ro

Știm că uneori e greu să alegi cadouri de nuntă, mai ales atunci când te leagă sentimente și amintiri puternice de miri. Ai vrea să le oferi ceva deosebit, ceva care să fie și practic și elegant, în același timp, ceva care să le arate că ai depus efort și iubire.

Noi, la Azay, înțelegem acest lucru foarte bine, de aceea am creat o secțiune specială dedicată pentru  cadourile de nuntă. Punem accent pe calitate și rafinament, astfel cadourile de la noi sunt unice și iubite de toată lumea. Îți propunem, în continuare, câteva idei pentru cadouri de nuntă care vor fi apreciate și îndrăgite cu adevărat de miri și care le vor aminti mereu cu drag de cea mai frumoasă zi din viața lor.

Primele pe listă sunt paharele speciale pentru miri. Paharele noastre de șampanie sunt adevărate piese de artă, finisate cu argint, aur sau platină, așa cum sunt cele de mai jos. Ele sunt ambalate în seturi de câte două, special pentru fericitul cuplu.

 

O altă opțiune interesantă sunt ramele foto, cu un design deosebit, care vor deveni atracția casei, cu siguranță.

 

Dacă vă gândiți să oferiți cadouri pentru fiecare mire în parte, avem câteva sugestii minunate și pentru ea și pentru el: oglindă de poșetă sau o cutie de bijuterii, ori o carafă din sticlă cu mâner argintat sau un set 6 pahare cu carafa Opera Cavallo argintat.

 

 

Întotdeauna vor fi apreciate obiectele pentru casă, precum seturile de farfurii sau tacâmuri, tăvile pentru servit, seturile de pahare pentru vin etc. Toate sunt din colecții unicat, din materiale de înaltă calitate și cu design elegant, cu tușe regale.

 

 

Nu în ultimul rând, vă propunem obiecte diverse: albume foto, aranjamente florale, vaze, sfeșnice sau fructiere.

 

 

Și pentru că vrem să facem totul perfect, vă anunțăm că putem personaliza cadourile prin gravare, pentru ca surpriza să fie cu adevărat inedită. Ambalarea cadoului e inclusă în preț. Alături de cadou, oferim și o felicitare elegantă și rafinată, indiferent de valoarea cumpărăturilor. Pentru comenzile de peste 500 lei, efectuate în România, transportul este GRATUIT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *