Cadouri de botez, pentru bebeluși norocoși

Ești în căutarea unor cadouri de botez? Atunci ai ajuns unde trebuie. La noi găsești cele mai frumoase cadouri de botez, pentru fetițe și băieței, care vor rămâne amintiri pentru o viață întreagă.

Copiii sunt adorabili și trezesc fericire în sufletele noastre, așa încât este normal să ne dorim pentru ei tot ce este mai bun. Încă de când vin pe lume, vrem să le oferim doar lucruri de calitate și folositoare, lucruri care, mai târziu, să fie mărturie a bebelușiei lor. De aceea, am pregătit o selecție de cadouri de botez de înaltă calitate, pe care vă invităm să o parcurgeți, în cele ce urmează.

Știm că toată lumea dorește să păstreze amintiri legate de bebe, așa încât vă propunem câteva obiecte care să conserve primele etape din viața copilului. Așadar, vă propunem cuțiuțele, „Prima mea șuviță de păr” și „Primul meu dințișor”, alături de un album foto și o ramă foto cu amprentă.

Știm că muzica ne dezvoltă creierul, de aceea vă propunm un cadou deosebit pentru botez: o cutiuța muzicală. Iată câteva modele de cutiuțe muzicale argintate, cu melodii care îl vor calma și îl vor ajuta pe bebe să se odihnească mai bine.

Foarte utile, dar și foarte frumoase, sunt obiectele destinate pentru masa de prânz a lui bebe, pe care părinții le vor găsi foarte folositoare atunci când vor începe diversificarea alimentației.

Alte obiecte pe care părinții le vor găsi cu adevărat inedite și care vor fi amintiri frumoase pentru bebe, atunci când va crește mare, sunt suportul pentru certificatul de naștere, zornăitoarea argintată, setul pentru păr (format din perie și pieptăn) argintat sau vaza care poate fi folosită și ca lampă led.

Un alt cadou deosebit pe care bebe îl poate folosi mulți ani și pe care îl poate păstra ca amintire este o pușculiță sau o cutiuță pentru bijuterii. Un obiect elegant, argintat, care poate fi folosit și ca decorațiune, până va începe bebe să economisească pentru viitorul lui :).

Aceste sunt doar câteva opțiuni. Pentru mai multe idei, nu ezitați să intrați pe azay.ro în secțiunea Cadouri botez și veți găsi cu siguranță cadoul perfect pentru bebe.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *