Crăciun romantic. Inspirație pentru momente magice

Dacă anul acesta v-ați hotărât să petreceți un Crăciun romantic, liniștit, Azay vă propune câteva idei de cadouri de Crăciun, care să vă ajute să creați cadrul intim și magic de care aveți nevoie. Poate fi, până la urmă, și o idee de cadou inedit: clipe minunate petrecute în doi, într-una dintre cele mai fericite zile din an.

Așadar, transformă-ți casa, pentru câteva zile, într-un loc doar al vostru – un cuib dedicat romantismului, calmului și relaxării supreme.

crăciun romantic

Pentru a crea o atmosferă deosebită, gândiți-vă, înainte de toate, la decorațiuni. Optați pentru lumânări așezate în suporturi elegante, lumina lor difuză va face ca totul să pară rupt dintr-o poveste. Desigur, alegeți obiectele cu tematică specifică, de Crăciun.

Orice seară romantică, și mai ales cea de Crăciun, trebuie încununată cu o cină specială și băutură fină. Pentru seara unui Crăciun romantic, alegeți porțelan fin și pahare de cristal. Astfel, vă veți simți răsfățați pe deplin. Păstrați decorul mesei simplu, cu doar câteva elemente decorative, cum ar fi unul-două sfeșnice.

 • Set 2 pahare vin Old Country Roses

  250lei
  Citește mai mult

Decorarea bradului – pentru că nu ar fi un Crăciun romantic fără un brad frumos împodobit, nu-i așa? Pentru a păstra nota romantică, vă propunem decorațiuni de brad din gama Jasper.

Bineînțeles, nu putem uita de cadouri. Ce-ar fi Crăciunul fără un cadou sub bradul frumos împodobit? Aici puteți opta pentru orice doriți voi. Noi vă propunem câteva cadouri care credem că vă vor bucura pe fiecare dintre voi.

 • Cutie bijuterii trandafiri mare

  Cutie bijuterii trandafiri mare

  215lei
  Citește mai mult
 • Rama foto 12×17 cm Vera Wang “Love Always”

  425lei
  Citește mai mult
 • Set trabuc argintat cutter scrumiera si recipient Diamond

  Set trabuc argintat cutter si scrumiera

  575lei
  Adaugă în coș

Pentru mai multă inspirație, urmărește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *