Brad de Crăciun deosebit, decorat în stil Azay

Simți freamătul sărbătorilor?  Deja te gândești cum o să îți lumineze casa un brad de Crăciun înalt, mândru și decorat cu bun-gust? Cum vei sta cu toată familia în jurul lui, în așteptarea Moșului și a cadourilor de Crăciun?

Te invităm în Universul Azay, locul în care vei găsi cele mai frumoase ornamente pentru un brad de Crăciun de neuitat. În cele ce urmează, îți vom oferi câteva idei de decorare a bradului de Crăciun, în stilul Azay. De asemenea, îți vom sugera și decorațiunile perfecte, pe care doar la noi le găsești, pentru bradul tău minunat.

De sărbători, bradul e piesa centrală a casei, de aceea trebuie să ai grijă ca ornamentele din brad să se potrivească cu restul decorațiunilor din casă. Noi mergem pe ideea „less is more”, de aceea optăm pentru decorațiuni simple, dar elegante, unice și mai ales de foarte bună calitate. Evită să pui în brad ornamente de tot felul, care nu se potrivesc unele cu celelalte. Chiar dacă îndrăgești toate globurile și fundițele pe care le-ai adunat de-a lungul anilor, și cu siguranță vei mai cumpără și altele, nu le pune pe toate în brad. Folosește-le pe rând, în funcție de cum se potrivesc unele cu celelalte. Vei avea timp, în fiecare an, să decorezi altfel. Dacă vrei, te poți gândi la o tematică pentru fiecare an, ca să nu te plictisești niciodată de același decor.

Iată ce îți propunem noi pentru anul acesta, în materie de ornamente, pentru un brad de Crăciun stilat

Globuri

Optează pentru globuri într-o singură culoare sau combină două nunanțe. Pentru un brad cu tendință retro-clasică, îți propunem globurile din gama Jasper, în diverse forme. Te asigurăm că nu vei mai avea nevoie de alte decorațiuni în brad. Iar combinația de roz pal cu bleu ciel ni se pare fermecătoare.

Decorațiuni argintate, din cristal sau porțelan alb

Dacă ai adunat multe fundințe roșii, de-a lungul timpului, le poți pune în valoare adăugând în brad și câteva ornamente argintate, din cristal sau porțelan. Vei avea un brad de Crăciun invidiat de toată lumea.

Decorațiuni colorate, în diverse forme

Dacă, totuși, îți dorești un brad colorat, jucăuș, nu înseamnă că nu poate fi, în continuare, stilat și elegant. Noi avem câteva opțiuni pentru a crea o atmosferă ludică de sărbători, iar copiii tăi vor fi cu siguranță foarte încântați de brăduțul lor.

Pentru mai multă inspirație privind decorațiunile de Crăciun și nu numai, urmărește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *