ARGINT

ARGINT

VERA WANG

Vera Wang, isi transforma cariera incepand ca redactor de moda la Vogue iar astazi este decretata peste tot in lume Zeita nuntilor rafinate! Familiile Trump, Clinton, Beckham, Hudson, Gore sau Obbama o invita la discutii private pentru a-i cere sfatul in organizarea celor mai spectaculoase nunti si a celor mai rafinate dineuri. De ce este Vera Wang vanata de celebritati, de personalitati si de media? Este “o poveste de femeie”, un model de tenacitate, o forta creatoare pluritalent, un monument de curaj si un profesionist care nu accepta decat excelenta! Industria fashion a fost cucerita de liniile Vera Wang de cosmetice, parfumuri si incaltaminte pentru ca produsele ei nu sunt ostentative ci subtile, delicate dar pline de personalitate in acelasi timp. Incepand cu 2002 si-a pus semnatura pe cele mai fine  portelanuri englezesti – produse de istorica manufactura britanica WEDGWOOD  si pe o linie de cristaluri modelate manual,  care au ajuns cele mai vanate cadouri pentru nunta, acestea fiind incluse in LISTA DE CASATORIE oferita si in Romania de catre  AZAY.

ARTHUR PRICE of ENGLAND

De mai bine de 100 de ani este Furnizor Oficial Al Casei Regale a Marii Britanii pentru piese argintate si cadouri unice usor de personalizat. Prestigioasa afacere de familie aflata astazi la a cincea generatie de artizani, produce in fabrica initial din Sheffield, Marea Britanie, tacamuri, rame foto, accesorii pentru masa, decoratiuni, cadouri. Brandul a fost ales sa produca tacâmurile pentru vasul Titanic  in 1912 dar si pentru primul avion supersonic Concorde, piesele argintate sunt unice şi recognoscibile in intreaga lume, brazonul aplicandu-se abia dupa verificarea puritatii argintului de catre un ofiter guvernamental. Colectiile sunt produse neintrerupt, astfel ca o piesa pierduta poate fi comandata si peste 10 sau 20 de ani de la data realizarii sale.

ARGENESI

Fuziunea magica intre sticla, argint si culoare

Colectii de obiecte decorative deosebit de rafinate, piesele Argenesi sunt produsul unui proces inovator patentat de compania italiana in 2011. Aceasta inovatie, adaugata procesului clasic de productie al sticlei este o metoda absolut unica in lume de finisare  prin  placarea cu straturi successive de argint pur 999. Obiectele decorative sale sunt realizate integral din sticla dupa care sunt pictate manual in culori expresive, operatiune ce dureaza pentru fiecare piese mai bine de 24 de ore, timp in care culoarea devine stralucitoare si rezistenta. Ulterior decorarii, piesele sunt acoperite gratie noii tehnologii cu straturi succesive de argint pur care ulterior fuzioneaza la nivel molecular cu straturile de culoare alese, aceasta modalitate de placare permitand realizarea unor finisaje inovatoare cu aspect incantator, pretios si contemporan. Designul inspirat si tehnica inovatoare au asigurat succesul pieselor Argenesi si o prezenta apreciata si recunoscuta la cele mai importante targuri de profil din intreaga lume.

Arată 1–16 din 492 de rezultate